Workshop voor kinderen

Wil je kinderen kennis laten maken met yoga? Dan kom ik graag een workshop geven! Hierbij valt te denken aan een yoga-workshop tijdens een sportdag, op een peuterspeelzaal, kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang of waar je mij maar wil hebben!

Dit kan zowel op locatie als in de yoga-ruimte van praktijk Beker. Voorafgaand in een gesprek kun je aangeven wat je wensen zijn ten aanzien van het thema van de les en wat je doel is met de workshop. Ook kun je aangeven of je naderhand een creatieve verwerking wil.

Doordat ik leerkracht in het basisonderwijs ben, heb ik ervaring met het werken met grote groepen .   

Workshop voor volwassenen

Werk je met kinderen en lijkt het je leuk om yoga, concentratiespelletjes en ontspanningsoefeningen te integreren in je aanbod? Dan kom ik jou en je collega’s graag inspireren!

Je krijgt niet alleen informatie, maar we gaan ook zelf aan de slag.

Aan het eind van de workshop heb je oefeningen ervaren en krijg je de oefeningen op papier mee, zodat je die meteen de volgende dag kan doen met de kinderen waar je mee werkt.

De workshop kan zowel op locatie als in de groepsruimte van praktijk Beker worden gegeven.

Droomyoga-feestje voor kinderen

Een ontspannen kinderfeestje? Droomyoga biedt de oplossing. Op afspraak geef ik op maat gemaakte yogafeestjes voor groepen kinderen. De jarige mag vooraf een thema uitkiezen voor het feestje. Voorbeelden van thema’s zijn; dieren, feest, circus, strand en indianen.

Aan de hand van het gekozen thema gaat het feest van start met yogahoudingen, ademhalings- en concentratieoefeningen, bewegen op muziek, massage en spelletjes. De les wordt afgesloten met een droomverhaal (dat is een geleide meditatie), zodat de kinderen ontspannen en opgeladen kunnen gaan knutselen aan bijvoorbeeld hun vreugdepot of relaxpoeder. Ervaring met yoga is niet nodig, iedereen kan meedoen! De locatie van het feestje mag je ook zelf kiezen. Het kan zowel bij de jarige thuis (binnen of buiten) of in de yogaruimte bij praktijk Beker.

    

Informatie

Voor meer informatie en een indicatie van kosten neem contact op via lianne@droomyogalelystad.nl of 06 30 06 19 22.